Zaštita vaših podataka

Zaštita vaših podataka - Wienerberger
Zaštita podataka i Vaše privatnosti značajna je za Wienerberger i zbog toga uvijek vodimo brigu o tome tijekom našeg poslovanja

U ovoj izjavi ćemo Vas informirati koju vrstu podataka o Wienerbergeru možete pronaći na našim web stranicama i za koju svrhu se oni mogu koristiti.

Baza podataka korisnika

1. Baza podataka korisnika

Ako se registrirate na Wienerbergerovim web stranicama ili naručite neki od naših promotivnih materijala mi ćemo pohraniti informacije koje ste nam dali o sebi, kao što su: ime, e-mail, Vaša adresa ili adresa Vaše firme. Prikupljene podatke koristimo isključivo da bi Vam ponudili naše usluge ili poslali zatražene promotivne materijale. Ukoliko pristanete, iskoristit ćemo Vaše osobne podatke kako bismo Vam , poštom ili e-mailom, poslali zanimljive informacije o Wienerberger korporaciji.  

Naravno, u svakom trenutku možete povući svoju izjavu na način da pošaljete e-mail poruku u kojoj ćete navesti da više ne želite primati informacije o Wienerbergeru, na adresu office@wienerberger.com

Zloupotreba osobnih podataka

2. Zloupotreba Vaših osobnih podataka

Wienerberger ni pod kojim okolnostima neće prenositi dobivene osobne podatke trećoj strani ili dozvoliti trećoj strani pristup do dobivenih osobnih podataka.  Vaši podaci bit će korišteni samo interno od strane drugih organizacija i kompanija iz grupacije Wienerberger, ili od strane ovlaštene treće strane za usluge prenošenja reklama ili druge servisne usluge. Međutim ovlaštene treće strane ne smiju koristiti dobivene podatke za svoje potrebe, niti ih smiju prenositi dalje.

Tehnički podaci

3. Tehnički podaci

Ako posjetite našu web stranicu, naš web server će zabilježiti uobičajene tehničke podatke koji će biti anonimni i koristit će se kao baza za našu statistiku da možemo kontinuirano poboljšavati pristupačnost našim web stranicama.

4. Links

Ova izjava o privatnosti vrijedi samo za Wienerbergerove web stranice, a ne za ostale firme na čije stranice se povezujemo.

Želite znati više?

Ukoliko imate još pitanja ili želite više informacija, vezano za spremljene podatke, molimo Vas pošaljite pismo ili e-mail na Wienerberger PLC. Nastojat ćemo odgovoriti što je prije moguće. Molimo Vas da koristite kontakt "Pišite nam" na vrhu naše stranice.

Povezani članci