Universal sistem dimnjaka - srce Vašeg budućeg doma

Wienerberger Universal sistem dimnjaka - srce Vašeg budućeg doma
Wienerberger Vam pomaže ne samo da izgradite energetski učinkovitu, sigurnu i zdravu kuću, već i da s inovativnim Wienerberger sistemom dimnjaka stvorite savršenu atmosferu stanovanja.

S novim modernim sistemom dimnjaka Universal, Wienerberger Vam pruža slobodu i fleksibilnost odabira najboljeg rješenja grijanja.
 
Novi sustav je jednostavan, učinkovit i prilagodljiv, a Wienerbergeri dimnjaci su proizvedeni u Njemačkoj te jamče najvišu razinu kvalitete. Inovativni sistemi dimnjaka odgovaraju sadašnjim i budućim zahtjevima. Obnovljivi izvori energije životni su stil budućnosti!

Toplina Vašeg doma

Kamin povećava udobnost življenja i boravka u vašem domu. Sjedenje ispred vatre i promatranje plamena opušta i pomaže Vam da se odmorite. Zrake topline iz kamina ili keramičke peći na ugodan i zdrav način griju Vas tijekom hladnih zimskih mjeseci.

Sigurnost

Tijekom postupka izgaranja u sistemima dimnjaka može doći do razvoja dimnih plinova visokih temperatura i do 400 stupnjeva. Spaljene keramičke cijevi i komponente Wienerbergerovog dimovodnog sustava lako odolijevaju ovim temperaturama te ostaju nepropusne cijeli životni vijek kuće. Komponente proizvedene u Njemačkoj i iskustvo Wienerbergera jamče vrhunsku kvalitetu cijelog sustava dimnjaka.

Energetska učinkovitost

Svaka energetski učinkovita kuća zahtjeva učinkovit sustav grijanja, a posebno sustav koji može odgovoriti zahtjevima korištenja obnovljivih izvora energije. Wienerberger dimnjak je, zajedno s opekama sustava gradnje Energy+, srce Vaše buduće kuće.

Ekološka prihvatljivost

Osim visoke udobnosti, obnovljivi izvori energije kao što su drvo ili pelete, za razliku od fosilnih goriva, pružaju toplinu bez emisije dodatnih stakleničkih plinova. Time pomažemo očuvanju klime i naše prirode.

Sadašnjost i budućnost

Wienerbergerov sustav dimnjaka ispunjava sadašnje i buduće potrebe za opskrbom energijom.
 
Novodizajnirani sustavi dimnjaka daju rješenja za sve sustave grijanja kao što su drvo, ulje, plin ili pelete u jednom dimnjaku.

Neovisnost / sloboda

Budite slobodni i izaberite energetski sustav koji najbolje odgovara Vašim potrebama i dostupnosti. Vaša odluka o gradnji Wienerberger dimnjaka osigurava vam neovisnu budućnost.

Povezani članci