Tondach dodatni elementi za krov

Wienerberger Tondach krov i crijep
Uživajte u sigurnosti i dugotrajnoj kvaliteti svojeg krova sa sveobuhvatnim i orginalnim Tondach rješenjima za krov. Glineni crjepovi tvrtke Wienerberger objedinjuju najnoviju proizvodnu tehnologiju i visoku ekološku kompatibilnost.

Inovacija igra značajnu ulogu

Wienerberger stalno nastoji zadovoljiti sve veće zahtjeve – a u tom pogledu, inovacija igra značajnu ulogu.

Sigurnost za potkrovlje

Inovativne Tondach krovne folije su rješenje za sekundarni krov. Visoko paropropusne, vodo-vjetro nepropusne troslojne krovne folije su napravljene od vrhunskih materijala. Tondach krovne folije osiguravaju maksimalnu sigurnost i isplativost. Postojane su na UV zračenja. 
 
Temepratura postojanosti je u rasponu od -40°C do +100°C

Nosači solarnih i fotonaponskih ploča

Tondach nudi visokokvalitetno i sigurno rješenje za vrlo jednostavno pričvršćivanje svih solarnih ili fotonaponskih panela.

Osvjetljenje tavana i izlazi na krov

Za potrebe osvjetljivanja mračnih prostorija Tondach nudi široki asortiman vrlo elegantnih rješenja krovnih prozora i korvnih izlaza.

Krovni prodori i ventilacije

Tondach sistemsko rješenja sastavljeno je od: cijevi, crijepa, fleksibilnog crijepa i manžete. Trajno štiti od procurivanja vode kod krovnih prodora. Ventilacije su sa vanjske strane krova, neprimjetne i diskretne. Odzračnik ima izlaz zraka površine presjeka od 150cm2. Priključak na hidroizolaciju je vjetro i zrako nepropustan.

Rješenja za sljemene, greben, odzračivanje krova i zaštita od ptica

Tondach rješenja za sljeme i greben krova su sigurna i pouzdana. Osiguravaju jednu vrlo bitnu stvar, a to je disanje krova. Sljemenaci se vrlo homogeno uklapaju u vizalni indentitet krova. Sljemeno grebeni elementi pouzdano rješavaju probleme s vlagom.
 
ventilirana aluminijska traka u rolama za učvršćenje grebena i sljemena krova s patentiranom Roof Grip Extreme tehnologijom tvrtke Wienerberger i predstavlja novu generaciju traka za učvršćivanje grebena i sljemena.
 
tehnologija razvijena je i ispitana za uporabu na keramičkim površinama. Rezultati ispitivanja čvrstoće na istezanje pokazali su trostruko veću čvrstoću spoja na glaziranim, angobiranim i prirodno crvenim površinama u usporedbi sa standardnim komercijalnim butilom.

Vanjske krovne linije

Poznato je da su sljeme i rubovi krova najizloženiji udarima jakih vjetrova i drugim vremenskim nepogodama. Tondach keramički pribor, početne i završne sljemene pločice zajedno sa rubnim crijepom su savršeno i sigurno rješenje protiv kiše, tuče i snjega.

Zaštita od jakih vjetrova

Tondach kopče protiv nevremena i vijci za pričvršćavanje sa brtvom jamče sigurnost po najnovijim građevinskim normama.

Zaštita od padajućeg snjega s krova

Tondach snjegobrani i dodatna oprema brinu za sigurnost i ometaju nekontrolirano padanje snijega s krova. Snjegobrani se harmonično i neprimjetno integriraju na crijep, ne narušavajući izgled krova.

TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Tondach nudi razna rješenja za novogradnju i sanaciju. Posjetite Tondach web stranicu i pronađite sva orginalna sistemska rješenja.

www.tondach.ba

Povezani članci