Naša Misija

Wienerberger misija
Naš je cilj stvoriti trajne vrijednosti prirodnim proizvodima.

Kvaliteta stanovanja i sigurnost za naše klijente su naš cilj.

Naš je cilj stvoriti trajne vrijednosti prirodnim proizvodima: doživotnu kvalitetu stanovanja i sigurnost za naše klijente, solidnu investiciju za dioničare te atraktivno radno mjesto za suradnike. Pritom ozbiljno shvaćamo ulogu člana društva svjesnog odgovornosti i usmjeravamo svoje djelovanje ka ekonomskim, ekološkim i socijalnim aspektima – da bismo i u buduće bili uspješni.

Koncentriramo se na ona područja u kojima smo najbolji.

Jezgra našeg poslovanja je proizvodnja opeke, čija se kvaliteta i isplativost mogu uvijek dokazati. Gradnja opekom predstavlja visoko ekonomičnu i ekološki orijentiranu investiciju u budućnost. Težimo stalnom razvoju proizvoda koji racionaliziraju potrošnju energije uz upotrebu tehnologija koje ne utječu štetno na okoliš. 

Gradimo svoju budućnost na čvrstom temelju iskustva i znanja koji se zasnivaju na dugogodišnjoj tradiciji  poduzeća. Naš uspjeh čine naši djelatnici koji se ponašaju i djeluju kao poduzetnici. Pratimo stalni, dugoročno orijentirani razvoj i dinamično reagiramo na izazove okruženja. Snažno smo povezani sa prirodom i trajnim proizvodima, a isto tako smo otvoreni za nova znanja i razvitak inovativnih rješenja. Multikulturalno smo poduzeće, njegujemo odnose i profitiramo od sinergije naše mreže. Uvijek stavljamo čovjeka u središte našeg djelovanja.

Naš moto je održivi razvoj.

Naš moto je održivi razvoj i svoje djelovanja već desetljećima usmjeravamo prema ekološkim, ekonomskim i socijalnim kriterijima. Potpisivanjem UN-ovog Svjetskog sporazuma u godini 2003. smo službeno priznali društvenu odgovornost poduzeća: aktivno se zauzimamo za etično ponšanje poduzeća i brinemo o realizaciji deset osnovnih principa UN-ovog Sporazuma za ˝ Good Corporate Citezenship˝ u našem poduzeću.

Povezani članci