Glineni crjepovi

Wienerberger Tondach - Glineni crjepovi
Za mnoge ljude, krov znači osjećaj sigurnosti i šarma jer je on i najistaknutiji i zaštitni element zgrade.

Glineni crijepovi nude brojne mogućnosti

Glineni crjepovi štite zgradu, pružaju mogućnost izražavanja regionalnog identiteta i kulturne baštine, oni su estetski i trajni. Naši glineni crjepovi zadovoljavaju zahtjeve suvremene gradnje kuća, lako se obrađuju i završno su obrađeni bojama otpornim na UV zrake.

Glineni crjepovi koriste se za obiteljske kuće i stambene zgrade, poslovne i industrijske objekte kao i za zahvate renoviranja. Nije bitno treba li prekriti krov na dvije vode, ravni krov, krov na četiri vode ili sedlasti krov, svi oblici krova su izvedivi i može se postići svaki željeni efekt – od suvremenog do tradicionalnog i od klasičnog do ekstravagantnog.

Krov na dvije vode je kulturna baština u mnogim dijelovima Europe. On je sastavni dio naše građevinske kulture i arhitektonske povijesti. Krovovi su odraz metode gradnje, arhitekture i građevinske tehnologije pojedinih desetljeća.

Međutim, krovovi na dvije vode mnogo su više od samog znaka i izražaja tradicije. Zbog svojih odlika, oni ispunjavaju ključne funkcije u izgradnji ili renoviranju građevina. Cilj je obnove svakog krova sačuvati izvorni izgled zgrade koju vrijedi zaštititi, a ipak pri tom zadovoljiti postojeće standarde.

Mi, s našim proizvodima, ostvarujemo vizualni dojam bezvremenskog modernog krova zajedno s prepoznatljivim značajkama prirodne gline. Privlačnost ovog materijala u kombinaciji s drugim vizualnim elementima leži u njegovoj suptilnosti, simetriji, prirodnoj eleganciji, prilagođenosti čovjeku i bezvremenskom savršenstvu. Ova linija proizvoda kreće se od suvremenih ravnih crijepova s „angobom“ do prirodno crvenih ravnih crijepova kakvi se koriste već stoljećima.


TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Tondach nudi razna rješenja za novogradnju i sanaciju. Posjetite Tondach web stranicu i pronađite sva orginalna sistemska rješenja.

www.tondach.ba

Povezani članci