Pravila o privatnosti

Izjava o privatnosti

Zaštita podataka i Vaše privatnosti značajna je za Wienerberger i zbog toga uvijek vodimo brigu o tome tokom našeg poslovanja.

U ovoj izjavi ćemo Vas informisati koju vrstu podataka o Wienerbergeru možete pronaći na našim web stranicama i za koju svrhu se oni mogu koristiti.

1. Baza podataka korisnika

Ako se registrujete na Wienerbergerovim web stranicama ili naručite neki od naših promotivnih materijala mi ćemo pohraniti informacije koje ste nam dali o sebi, kao što su: e-mail, Vaša adresa ili adresa Vaše firme. Prikupljene podatke koristimo isključivo da bi Vam ponudili naše usluge ili poslali zatražene promotivne materijale. Ukoliko pristanete, iskoristit ćemo Vaše lične podatke kako bismo Vam, poštom ili e-mailom, poslali zanimljive informacije o Wienerberger korporaciji. 

Naravno, u svakom trenutku možete povući svoju izjavu putem e-mail poruke poslane na adresu: office.ba@wienerberger.com, a u kojoj ćete navesti da više ne želite primati informacije o Wienerbergeru.

2. Zloupotreba Vaših ličnih podataka

Wienerberger ni pod kojim okolnostima neće prenositi dobivene lične podatke trećoj strani ili dozvoliti trećoj strani pristup do dobijenih ličnih podataka. Vaši podaci će biti korišteni samo interno od strane drugih organizacija i kompanija iz grupacije Wienerberger, ili od strane ovlaštene treće strane za usluge prenošenja reklama ili druge servisne usluge. Međutim ovlaštene treće strane ne smiju koristiti dobivene podatke za svoje potrebe, niti ih smiju prenositi dalje.

3. Tehnički podaci

Ako posjetite našu web stranicu, naš web server će zabilježiti uobičajene tehničke podatke koji će biti anonimni i koristit će se kao baza za našu statistiku da možemo kontinuirano poboljšavati pristupačnost našim web stranicama.

4. Linkovi

Ova izjava o privatnosti vrijedi samo za Wienerbergerove web stranice, a ne za ostale firme na čije stranice se povezujemo.

Želite znati više?

Ukoliko imate još pitanja ili želite više informacija, vezano za spremljene podatke, molimo Vas pošaljite pismo ili e-mail na adresu office.ba@wienerberger.com. Nastojat ćemo odgovoriti što je prije moguće.